3 populære fyrfadsstager som kan pynte i ethvert hjem

Efteråret og vinteren er over os. Danskerne elsker at hygge sig, og ofte betyder det, at vi tænder stearinlys. Man kan aldrig få for mange lysestager, de de er en fed gimmick til hjemmet. Har du ikke lige fingeren på pulsen selv, hvad angår fyrfadslysestager, tager vi her lige pulsen på de mest populære af slagsen.

1. Fyrfadsstager til at hænge på væggen

Fyrfadsstager til væggen er nok den hotteste trend lige nu. Der findes utrolig mange forskellige stager til at hænge på væggen. Fyrfadsstager til at hænge ændrer ofte udtryk, når man ser den fra forskellige vinkler. Disse stager giver et fedt udtryk, og samtidig pynter de i indretningen. De passer også perfekt ind i en billedvæg.

Med en fyrfadsstage til væggen får du hygge ind i indretningen på en ny og spændende måde. Og du får samtidig den hotteste trend ind i din indretning. frkogfrue.dk har mange flere ideer til indretningen.

2. Fyrfadsstager til at stå

De helt almindelige fyrfadsstager til at stå går aldrig af mode. De fylder ikke ret meget, men giver alligevel meget hygge og pynter i ethvert hjem.

Fyrfadsstager er et godt valg, hvis du ønsker fine dekorationer eller små stilben rundt om i hjemmet. De er også super fede at stille i en klynge med f.eks. lysestager til lange lys. De kan bruges overalt i hjemmet, og er også fine med LED lys i.

På den måde undgår man sod og røg, og de er ikke farlige, hvis man har små børn i hjemmet.

3. De helt perfekte fyrfadsstager til julen

Lys er en vigtig og hyggelig del af julen. Et hjem pyntet med fine lysestager gør hjemmet hyggeligt. Det skaber atmosfære og fremmer julehyggen. Det kan være svært at finde de helt rigtige stager. De skal passe ind i din indretning, men stadig emme af jul.

Hvilke fyrfadsstager skal du så vælge?

Først og fremmest er det vigtigt at kigge på, i hvilket materiale du kunne tænke dig de skal være. Herefter skal du finde frem til, om du ønsker nogle meget julet i rød eller med nisser eller stjerner på. Eller er du mere til det helt enkle.

Der findes fyrfadsstager i både metal af forskellig art og af plastik og keramik. Keramik vinder meget frem for tiden, og er et super fint materiale til fyrfadsstager. De giver en varm og hyggelig stemning til et rum. Bliv klar til efteråret og julen med de helt rigtige fyrfadsstager.