Brug lysestager på mange kreative måder

Den mørke tid begynder at melde sig, og med hastige skridt nærmer julen 2020 sig. Det har så sandelig været et år, som har vendt op og ned på alt, hvad vi tidligere kendte. Der er indført restriktioner pga. COVID-19, og nogle har betydning for måden, vi kommer til at fejre julen på i år. Det bliver en tid, hvor vi frem for store selskaber, må vende os til små intime forsamlinger.

Det skal ikke ødelægge den gode julestemning, og i denne artikel vil der komme nogle idéer på bordet til, hvordan julen kan blive rigtig hyggelig trods corona restriktioner. Få både idéer til, hvordan du anvender lysestager på julebordet, og hvordan du sikkert og nemt køber dine lysestager i denne artikel.

Lysestager på julebordet

Trods de små og intime juleforsamlinger, som kommer til at være omdrejningspunktet for de fleste danskeres jul, så kan der sagtens med små kreative idéer sprede sig en gevaldig hyggelig julestemning. Her kommer nogle gode idéer til, hvordan du kan bruge lysestager på kreative måder.

Traditionelt bruges lysestager af de fleste, som holdere til stearinlys som indretning i hjemmet eller som dekoration på bordet. En spændende, ny og anderledes måde at bruge lysestager på, er ved at anvende dem i større kreative dekorationer på julebordet. I stedet for helt traditionelt at tænke, at der skal lys i alle fyrfadslysestager, så kan de bl.a. fyldes med gran, kaffebønner, visne blade, grene og andre kreative ting, som kan pryde på julebordet.

På den måde skabes der en særlig stemning på bordet og blandingen af lysestager med stearinlys og lysestager med andet fyld, kan give noget at kigge på for gæsterne.

Hvor køber jeg lysestagerne til mine kreationer?

I år vil du opleve, at der er restriktioner i landets supermarkeder. Coronaen medfører, at det sikreste for dig klart vil være at foretage dine indkøb i et af landets nethandler. Det vil du faktisk ikke være den eneste, der gør. Der er flere og flere, som handler på nettet. Se mere om den spændende udvikling af nethandel på panelerne kvindesind og kvindepanelet.

Det er højst sandsynligt ikke et tilfælde, at nethandel er blevet folkets foretrukne. Det bliver stadigt nemmere og nemmere for forbrugerne, og mulighederne for levering er mange. Foretag få og enkle klik, afvent i 1-2 dage, og så har du dine varer. Det sparer dig både for tid, energi og corona risiko.